kondans

Mamma till Lisa & Lowe 💕

PĂ„skhelgen

Kategori: AllmÀnt


Min pÄskhelg var vÀldigt mys och otroligt jÀvla lÄng! Mer helger som denna tack :) PÄ fredagen blev det grillning med brudarna och dÀrefter Hoffmaestro pÄ lokomotivet, grymt! Resten av helgen var rÀtt lugnt med en svÀng till nya IKEA och Ànnu mera grillning :) Sommaren kom sÄ himla fort! Det tackar vi för.

Pluggeriet rullar pĂ„. IgĂ„r hade vi praktisk examination dĂ€r vi skulle visa vĂ„ra skills frĂ„n metodövningarna. Det gick finfint och vi fick superbra beröm! Speciellt svĂ„rt var det inte för mig som bara skulle spela bajsnödig och vilja ha ett bĂ€cken ;) haha. Snart Ă€r det dĂ€remot dags för den dĂ€r fördömda dödstentan som verkar ĂŒbersvĂ„r!!! Bara en vecka kvar nu sĂ„ nu jĂ€vlar blir det till att plugga skiten ur mig. Sen en blire en kurs till, anatomi och fysiologi, innan vi gĂ„r pĂ„ sommarlov :D

PĂ„ lördag har jag dansupptrĂ€dande ocksĂ„. SHIIIT! Är verkligen inte helt hundra den hĂ€r gĂ„ngen sĂ„ jag Ă€r faktiskt lite nervig. Efter det sĂ„ blir det sommaruppehĂ„ll frĂ„n dansen ocksĂ„. MĂ„ste verkligen hitta nĂ„got att göra under tiden sĂ„ jag inte blir en tjockis! Lutar Ă„t friskiskort och lĂ„nga powerwalks. Japp, sĂ„ fĂ„r det bli!



Kolla in mina fina glas och tallrikar jag fick av fjantons pÀron!


Och mina fina koppar jag fick av pellen :)





Puss!