kondans

Mamma till Lisa & Lowe 💕

Film-maskeraden

Kategori: Allmänt


Igår annordnade jag och Anton en FET maskerad med temat film. Vi höll till i huset, och tur var det för vi blev en hel del kan jag säga! Nästan 30 pers, både mina och fjantons homies. Kul att ha alla under samma tak!

När folket ramlade in så skrev vi först ett nr på var och en så dem skulle veta vilken grupp de tillhörde. Därefter fick var och en ett speciellt uppdrag de skulle göra under kvällen. Det kunde vara tex: " Nämn Björn Skifs i dina konversationer så mycket som möjligt" eller " Säg "AMEN!" efter varje avslutad mening" och mycket mer.

I väntan på att alla skulle hitta hit så blev det mingel och fotande medans film-soundtracks strömmade ur högtalarna. Det var så himla kul att se vad alla var för något! Jävligt roligt att en del hade lagt ner så mycket tid på det också :)


Efter ett tag var det dags för filmquizet som vi fixat. Två grupper fick gå upp åt gången och gissa så gott de kunde på vilka filmer som visades. Quizet var mycket uppskattat! Kanske kan försöka lägga upp det här senare. Sen hade vi även ett musicquiz som var ap svårt. BARA antons typ av musik var med. Men även det var uppskattat. Under kvällen skulle man även rösta på vem som hade den bästa utklädnaden.

Efter några öl, glas vin, och groggar senare, var det dags för mig och anton att presentera the results! Grupp 3 segrade och hade gjort riktigt bra ifrån sig på quizen, så dem fick en skumpa som vinst. Personen som vann för den bästa utklädnaden var... Anna Karlsson AKA The mad hatter!!! En väldigt värdig vinnare i mitt tycke då hon verkligen hade gått all in. Även hon fick en skumpa! Därefter festades det utav bara helvette långt in på småtimmarna.

Kvällen blev väldigt lyckad. Jag hoppas och tror att folket hade roligt! Jag hade iallafall det ;) Så kul att så många kunde komma!


Här får ni det roligaste... BILDER!


Värden och värdinnan! Blues Brother och Tingeling

Birthdaychild! Lilla My

Brokeback-boy och My!

Marilyn Monroe och Bond, James Bond.

Cruella de vil!

Princess Leia och Grannen i Beck!

En till cruella de vil och en till Leia! haha

Scream-boy!

Hulken!!!

Marge!!

Zorro och Mad hatter!!!

Hannibal lecter!!

Ronja Rövardotter!!




































Tack som fan alla ni som kom, det blev en GRYM kväll.

 

 

KOMMENTARER:

Kommentera inlägget här: